Otvoren upis na nove kurseve

Poštovani ljubitelji pasa obaveštavamo Vas da je od danas počeo upis polaznika na nova dva kursa koja od ove godine kreću na našoj akademiji. To su kursevi za profesionalne šetače pasa i profesionalne izlagače pasa. Kursevi će se održavati dva puta godišnje i traju po tri meseca. Predavanja se u jesenjem upisnom roku održavaju u Novom Sadu, a u prolećnom upisnom roku u Beogradu.

Novi kursevi su namenjeni svima onima koji žele da se bave uslužnim delatnostima u kinologiji, pre svega uslužnim šetanjem i čuvanjem pasa (Pet sitter & dog walker), kao i izlaganjem i prezentovanjem pasa na izložbama (Dog show handler). Prema statistikama u svetu ovo su jedna od zanimnja budućnosti u svetu kinologije.

Informacije o kursevima možete pronaći na našoj stranici “Kursevi” ili na stranicama “Kurs za profesionalne šetače pasa” i “Kurs za profesionalne izlagače pasa“.

Upis novih polaznika traje do 1. oktobra. Prijavljivanje je putem online formulara koji možete pronaći na stranicama kurseva. Za prvu generaciju polaznika koji se prijave u ovom upisnom roku akademija odbrava popust od 15 % na punu cenu kursa i plaćanje u tri mesečne rate. Kandidati koji se odluče da celu kotizaciju uplate odjednom dobijaju popust od 30%.

Praćenje nastave za ova dva nova kursa putem sistema “eLearning” biće moguće od proleća, i u ovom upisnom roku ta usluga nije na raspolaganju polaznicima. Predavanja u ovom upisnom roku će se održavati u Novom Sadu.

Dodatne informacije možete dobiti putem maila kin.akademija@gmail.com, kao i na telefon 066 910 95 54, svakog radnog dana od 9 do 17 h.

Posted in Vesti.