Dodela diploma i sertifikata

Školska godina iza nas obilovala je izazovima koje je trebalo savladati i organizovati aktivnosti na kursevima u vreme pandemije. No uprkos svemu i ova školska godina uspešno je privedena kraju. Pored postojećih kurseva ove godine na Kinološkoj akademiji pokrenuta su i dva nova kursa, a to su Kurs „Velika škola kinologije“ i Kurs „Dog Care Assistant“.

U utorak 15. juna 2021. obavljena je dodela diploma i sertifikata polaznicima 8 generacije kursa iz osnova kinologije, 13 generacije kursa za profesionalne šetače pasa i pet sitere i 1 generacije na kursevima „Dog Care Assistant“ i „Velika škola kinologije“.  koji su tokom akademske 2020/21. pohađali neki od navedenih kurseva Kinološke akademije.

Ukupno je bilo upisano 27 polaznika od kojih su 23 polaznika uspešno završili kurseve. Od toga 15 polaznika je završilo kurs iz Osnova kinologije, 3 polaznika kurs za profesionalne šetače pasa i pet sitere, 3 polaznika kurs „Dog Care Assistant“ i 2 polaznika ceo kurs „Velika škola kinologije“, 9 njih pojedinačne module na ovom kursu.

Upis nove grupe polaznika na svim kursevima Kinološke akademije je u toku a predavanja kreću od 1. septembra na kursu „Velika škola kinologije“, dok na ostalim kursevima predavanja počinju od 1. oktobra.

Posted in Vesti.