Predstavljena “Trka dobrote”

Beogradski maraton promoviše dobročinstvo, što je osobina koja je oduvek karakterisala Beograđane i srpski narod u celini. Nastavićemo da podržavamo Beogradski maraton jer želimo da se ta manifestacija razvija i beleži sve veći broj učesnika, rekao je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić na pres-konferenciji koja je danas održana u Starom dvoru povodom Trke dobrote, koja se održava u okviru 32. Beogradskog maratona.

Ovaj događaj je deo projekta za unapređenje okvira za davanje koji finansijski podržava Američka agencija za međunaordni razvoj USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac, dok su ostali članovi Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Kinološka akademija preko platforme Petfluenseri učesnik je ovog projekta i organizator Pete šetnje odgovornoh vlasnika. Celo sapoštenje sa ovog događaja možete pogledati na zvaničnoj prezentaciji Grada Beograda.

Posted in Vesti.