Obaveštenje o početku upisa na kurs iz osnova kinologije

Kinološka akademija objavljuje početak upisa pete generacije polaznika na program iz osnova kinologije. Prijave se mogu podnositi elektronskim putem preko on-line formulara na sajtu počevši od 1. maja.
Odlukom Upravnog odbora akademije svi kandidati koji se prijave i uplate kotizaciju do 15. maja ostvaruju popust od 33% na cenu kursa.
Informacije o programu, fondu časova i cenama možete pogledati putem sledećeg linka:
http://kinoac.edu.rs/…/uploa…/2015/04/Osnovni_kinologija.pdf
NAČIN PRIJAVE:
Nakon prijema Vaše prijave koju ste poslali preko online formulara na sajtu akademije, dobićete odgovor o načinu uplate kotizacije i popoustu.
Online formular priajve možete pronaći na sledećoj stranici sajta:
http://kinoac.edu.rs/kurs-iz-osnova-kinologije/ i biće otvoren od 1. maja

Promotivni period upisa sa popustom na kotizaciju od 33% traje od 1. do 15.maja.
SISTEM UČENJA NA DALJINU
Polaznici kursa koji nisu u mogućnosti da fizički prisustvuju predavanjima, mogu se prijaviti i izabrati opciju učenja na daljinu putem „eLearning“ sistema.
Svaki polaznik koji se prijavi za ovakav način slušanja programa nakon prijave i uplate kotizacije dobija jedinstvenu šifru kojom se prijavljuje na svoj nalog putem koga može pratiti predavanja preko video linka, preuzimati prezentacije sa predavanja, kao i svu potrebnu literaturu.
Jedinstvena šifra važi za jedan semestar, nakon čega za naredni semestar polaznik dobija novu šifru za pristup svom nalogu.
Dodatne informacije putem:
maila: kin.akademija@gmail.com
Tel: 066/910 95 54 svakim radnim danom od 9 do 17 h

Posted in Vesti.