DOBRODOŠLI NA PLATFORMU O RASAMA PASA

Dobrodošli na internet prezentaciju Kinološke akademije o rsama pasa. Sajt počinje sa radom 1. januara 2016. godine. Na samoj prezentaciji se nalaze tri zvanične sistematike rasa pasa. Sistematika FCI, sitematike AKC, BC i CKC.

Prezentacija se sastoji iz dela koji je slobdan za proistup svim posetiocima i dela gde je pristup omogućen posetiocima koji su izmirili godišnju članarinu. U delu FCI sistematizacije rasa, se nalazi sistematika svih rasa po FCI grupama, zvanični standardi FCI na engleskom i srpskom jeziku, kao i komentari standarda za pojedine rase. Sobzirom da se standardi menjaju, tokom godine sve izmene standarda će biti prevođene na srpski jezik i biti dostupne članovima. Poseta ovom delu sajta omogućena samo članovima sa izmirenom godišnjom članarinom, koja im omogućava pregled i skidanje svih standarda na srpskom jeziku sa fotografijama svih rasa uz standard.

Prijava za korišćenje servisa i ovog dela sajta se radi preko kontakt formulara na Home stranici. Molimo Vas da pre slanja prijave pročitate Pravila korišćenja internet prezentacije.